Audio Technica slušalice, ATH-M50s, studio monitor crne

Besplatna dostava za kupnje iznad 200 kn

otprema isti dan

SKU: AT01057

Dostupnost: Nema na skladištu

Kratki opis

Audio-Technica ATH-M50 su vrhunske studijske monitor slušalice - crne.

S profesionalnim ATH-M50 studijskim monitor slušalicama, inženjeri Audio-Technice su postigli iznimnu preciznost i udobnost tijekom dugotrajnog korištenja.
Dizajnirane posebno za profesionalni monitoring i miksanje, ATH-M50 studijske slušalice imaju učinkoviti sklopivi dizajn koji štedi prostor za prenosivost i skladištenja.
Ušne školjke rotiraju za 180 ° da bi se olakšalo praćenje jednim uhom, dok luksuzno podstavljeni jastučići za uši stvaraju izvanredni pečat za maksimalnu izolaciju.
ATH-M50 slušalice imaju 45mm drivere s neodimijskim magnetima koji osiguravaju ultra učinkovit prijenos signala.

Slušalice koje su takoreći postale standard među DJ-ima i studijskim profesionalcima.
Ove slušalice zatvorenog tipa izvrsno izoliraju utjecaj vanjske buke tako da fokus uvijek ostaje na onom što izlazi iz samih slušalica.
Izvrstan balans po cijelom spektru i neutralnost te robustnos i visoka kvaliteta izrade, glavni su razlozi zašto su ATH-M50 izbor profesionalaca.
Naravno, a s obzirom na namjenu, posebna pažnja je posvećena ergonomiji kako bi se omogućilo i višesatno udobno nošenje.
Ugledni HeadRoom portal uvrstio je ove slušalice među deset najboljih slušalica koji svakako treba uzeti u obzir prilikom
kupovine.
Najzanimljivi dio cijele priče je zapravo taj, da se ove slušalice izvrsno snalaze i u kućnim uvjetima gdje pružaju ultimativan HIFi zvuk.

Specifikacije:
• TYPE Closed-back dynamic
• DRIVER DIAMETER 45 mm
• MAGNET Neodymium
• VOICE COIL CCAW (Copper-clad aluminum wire)
• FREQUENCY RESPONSE 15 - 28,000 Hz
• MAXIMUM INPUT POWER 1,600 mW at 1 kHz
• SENSITIVITY 99 dB
• IMPEDANCE 38 ohms
• WEIGHT 284 g (10 oz) without cable and connector
• CABLE 1.2 - 3.0 m (3.9 - 9.8) Coiled, OFC litz wire
• CONNECTOR Gold-plated stereo 1/8" (3.5 mm) connector with strain relief and professional screw-on 1/4" (6.3 mm) adapter
• ACCESSORY INCLUDED Protective pouchAudio-Technica ATH-M50

Slušalice koje su takoreći postale standard
među DJ-ima i studijskim profesionalcima.
Ove slušalice zatvorenog tipa izvrsno izoliraju
utjecaj vanjske buke tako da fokus uvijek
ostaje na onom što izlazi iz samih slušalica.
Izvrstan balans po cijelom spektru i
neutralnost te robustnos i visoka kvaliteta
izrade, glavni su razlozi zašto su ATH-M50
izbor profesionalaca.
Naravno, a s obzirom na namjenu, posebna
pažnja je posvećena ergonomiji kako bi se
omogućilo i višesatno udobno nošenje.
Ugledni HeadRoom portal uvrstio je ove
slušalice među deset najboljih slušalica koji
svakako treba uzeti u obzir prilikom
kupovine.
Najzanimljivi dio cijele priče je zapravo taj,
da se ove slušalice izvrsno snalaze i u kućnim
uvjetima gdje pružaju ultimativan HIFi zvuk.

Dostupnost: Nema na skladištu

1.190,00 kn

Detalji

Audio-Technica ATH-M50 su vrhunske studijske monitor slušalice - crne.S profesionalnim ATH-M50 studijskim monitor slušalicama, inženjeri Audio-Technice su postigli iznimnu preciznost i udobnost tijekom dugotrajnog korištenja. Dizajnirane posebno za profesionalni monitoring i miksanje, ATH-M50 studijske slušalice imaju učinkoviti sklopivi dizajn koji štedi prostor za prenosivost i skladištenja. Ušne školjke rotiraju za 180 ° da bi se olakšalo praćenje jednim uhom, dok luksuzno podstavljeni jastučići za uši stvaraju izvanredni pečat za maksimalnu izolaciju. ATH-M50 slušalice imaju 45mm drivere s neodimijskim magnetima koji osiguravaju ultra učinkovit prijenos signala.Slušalice koje su takoreći postale standard među DJ-ima i studijskim profesionalcima. Ove slušalice zatvorenog tipa izvrsno izoliraju utjecaj vanjske buke tako da fokus uvijek ostaje na onom što izlazi iz samih slušalica. Izvrstan balans po cijelom spektru i neutralnost te robustnos i visoka kvaliteta izrade, glavni su razlozi zašto su ATH-M50 izbor profesionalaca. Naravno, a s obzirom na namjenu, posebna pažnja je posvećena ergonomiji kako bi se omogućilo i višesatno udobno nošenje. Ugledni HeadRoom portal uvrstio je ove slušalice među deset najboljih slušalica koji svakako treba uzeti u obzir prilikom kupovine. Najzanimljivi dio cijele priče je zapravo taj, da se ove slušalice izvrsno snalaze i u kućnim uvjetima gdje pružaju ultimativan HIFi zvuk.Specifikacije: • TYPE Closed-back dynamic • DRIVER DIAMETER 45 mm • MAGNET Neodymium • VOICE COIL CCAW (Copper-clad aluminum wire) • FREQUENCY RESPONSE 15 - 28,000 Hz • MAXIMUM INPUT POWER 1,600 mW at 1 kHz • SENSITIVITY 99 dB • IMPEDANCE 38 ohms • WEIGHT 284 g (10 oz) without cable and connector • CABLE 1.2 - 3.0 m (3.9 - 9.8) Coiled, OFC litz wire • CONNECTOR Gold-plated stereo 1/8" (3.5 mm) connector with strain relief and professional screw-on 1/4" (6.3 mm) adapter • ACCESSORY INCLUDED Protective pouchAudio-Technica ATH-M50Slušalice koje su takoreći postale standard među DJ-ima i studijskim profesionalcima. Ove slušalice zatvorenog tipa izvrsno izoliraju utjecaj vanjske buke tako da fokus uvijek ostaje na onom što izlazi iz samih slušalica. Izvrstan balans po cijelom spektru i neutralnost te robustnos i visoka kvaliteta izrade, glavni su razlozi zašto su ATH-M50 izbor profesionalaca. Naravno, a s obzirom na namjenu, posebna pažnja je posvećena ergonomiji kako bi se omogućilo i višesatno udobno nošenje. Ugledni HeadRoom portal uvrstio je ove slušalice među deset najboljih slušalica koji svakako treba uzeti u obzir prilikom kupovine. Najzanimljivi dio cijele priče je zapravo taj, da se ove slušalice izvrsno snalaze i u kućnim uvjetima gdje pružaju ultimativan HIFi zvuk.

Dodatne informacije

BrandAudio-Technica

Oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu napisati recenziju. Molimo, ulogirajte se ili registrirajte

Naš blog

em_blog

21-05-2019

 

VODIČ ZA KUPOVINU…

VODIČ ZA KUPOVINU PRIJENOSNE BATERIJE (POWERBANK)…

pročitaj više

em_blog

07-05-2019

 
em_blog

18-03-2019

 

Plaćanje Paypal-om…

Od sada na webshopu 2Smarta naručene artikle možete platiti svojim PayPal računom!…

pročitaj više

Pebble
nilox
2SMART
JBL
Celly
Cygnett
KSIX
Acme
Bandridge
Vogels
SBS
Value Line
Tucano
Gear