Na 2smartu plaćajte Paypal-om!

Od sada na webshopu 2Smarta naručene artikle možete platiti svojim PayPal računom!

Podaci prošlogodišnjeg Shopper’s Mind istraživanja - najvećeg istraživanja web trgovine u regiji, pokazali su da je najčešća metoda plaćanja putem interneta plaćanje pouzećem (30%), slijede ga PayPal (27%) te kreditne kartice kojim plaća petina ispitanika. Budući da sve više kupaca odlučuje kupnju obaviti iz udobnosti svog doma, web trgovina postaje sve popularnija. Upravo zato pružili smo našim kupcima mogućnost plaćanja naručenih artikala putem Paypal-a.

Paypal je međunarodni servis za pružanje online usluga plaćanja i prijenosa novca putem interneta koji proces kupovine čini jednostavnijim i sigurnijim. Za korištenje usluge Paypal-a potrebna je ispravna email adresa te bankovni račun ili kartica (Diners Club, Visa, MasterCard ili American Express; Maestro nije podržan). PayPal se može opisati kao virtualni novčanik koji funkcionira na dva načina -  povezuje kreditnu ili debitnu karticu odnosno bankovni račun s računom na PayPal-u ili služi za polaganje novca izravno na PayPal račun te se na taj način izvršava kupovina i uplata. Time su sve financijske informacije pohranjene na sigurnom mjestu i ne dijele se s drugima. Osim toga, prednost je što PayPal omogućava povrat sredstava bez posredovanja trgovca.

Dovoljno je da željene artikle dodate u košaricu, otvorite košaricu i kliknete na ikonicu Paypal-a koji vas vodi izravno u proces plaćanja. Naravno, prije kompletiranja narudžbe možete se registrirati na našoj stranici i ulaskom u našu bazu kupaca ostvariti dodatne pogodnosti. Naši registrirani kupci prvi dobivaju obavijesti o akcijama i novostima, a vjerne kupce posebno nagrađujemo. Također, pretplatom na naš newsletter ostvarujete popust od 30% na asortiman dodatne opreme za mobilne telefone.

Sve što trebate je udobno se smjestiti i odabrati svoje proizvode na: www.2smart.hr.