Dragi kupci (i vi koji ćete to tek postati ), 

nalazite se našoj internet trgovini i sigurno se pitate tko smo, po čemu se razlikujemo od ostalih internet trgovina sa sličnim asortimanom i zašto biste kupili baš od nas.

Danas je u moru internet trgovina koje se bave prodajom elektronike i dodatne opreme teško odlučiti gdje ćete nešto kupiti, a osim cijene važan faktor je i povjerenje kupaca koje treba zaslužiti.

Upravo zato smo odlučili opisati naše ciljeve i poslovnu filozofiju kojom se vodimo kako biste dobili jasniju sliku o nama.

2smart.hr je internet trgovina u vlasništvu TD elektronike - tvrtke koja u svom dugogodišnjem uspješnom poslovanju objedinjuje uvoz i ekskluzivnu distribuciju proizvoda vodećih svjetskih proizvođača hi-fi komponenti, zvučnika, vrhunskih slušalica i opreme za kućno kino. Istu djelatnost pokriva i u segmentu robe široke potrošnje, a svoj distributivni portfelj koji predstavljamo na ovim stranicama konstantno i inovativno širi.

U našoj ponudi možete pronaći opremu za mobitele (prijenosne zvučnike, punjače i kablove, zaštitne maske i folije...), pametnu fitness i health opremu te ostale pametne gadgete od multimedije do sporta.

Zašto smo drugačiji od drugih?

Sigurno ste na tržištu primijetili širok asortiman naizgled slične opreme i svjesni ste da možete po jako niskim cijenama nabaviti maskicu, kabel, slušalice ili punjač. Međutim, jeste li pri tome razmišljali o kvaliteti i o tome koliko će Vam trajati punjač, koliko će brzo puniti, je li kabel siguran te hoće li Vam se zaštitno staklo okrznuti nakon par dana. Vjerojatno niste jer imate stav da niste puno platili pa vam ne znači puno.

Ipak, kad razmislite o tome da ste staklo na mobitelu promijenili dva ili više, da vam kabel ne radi jer ste ga samo par puta nezgodno savinuli, da ste kupili već treći powerbank i nijedan ne traje koliko ste željeli i preslab je, dolazimo do zaključka da je to bacanje novca i da se isplati kupiti kvalitetniji proizvod koji će trajati. Stara narodna poslovica kaže: „Nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari“. Slažete li se? Probajte zbrojiti koliko ste novaca potrošili na stvari koje ste platili jeftino i uvijek ste ih morali iznova kupovati.

Želja nam je da svaki naš kupac bude zadovoljan kupljenim proizvodom, da on bude trajan i da se u njega možete pouzdati gdje god išli. Zato je osnovna karakteristika svih proizvoda koje prodajemo kvaliteta. To je ono po čemu se želimo istaknuti i diferencirati na tržištu i po čemu želimo biti prepoznatljivi. Naš glavni cilj je zadovoljstvo kupaca, prepoznavanje kvalitete i težnja k tome da nam se kupci vraćaju i preporučuju nas svojoj obitelji i prijateljima.

Svaki naš kupac u slučaju da nije zadovoljan isporučenim proizvodom, može ga vratiti u roku od 14 dana pri čemu vraćamo novac. Također, našim kupcima dajemo jamstvo za sve proizvode u vrijednosti iznad 100 kn (bez troškova dostave), a uz svaki proizvod se dobiva i garancija na rok od 12-60 mjeseci (ovisno o proizvodu).

Drugim riječima, mi stojimo iza svojih proizvoda.

Nadamo se da ste nas bar malo upoznali i da ćemo postati vaše omiljeno web mjesto na kojem tražite kvalitetnu i modernu opremu za svoje uređaje.

Za svako pitanje, stojimo vam na raspolaganju te nam se slobodno obratite na: info@2smart.hr