• Što je 2smart.hr?

2smart.hr je internet trgovina tvrtke TD Elektronika d.o.o. koja ima preko 20 godina iskustva u veleprodaji tehničke robe. Osim toga, TD Elektronika je vlasnik Sonus Art trgovine koja se već 10 godina bavi prodajom HIFI opreme. Asortiman HIFI uređaja možete pogledati na web stranici Sonus Arta ili u našoj poslovnici u Zagrebu (Šarengradska 1).

  • Jesu li svi artikli na webu raspoloživi?

Na webshopu su izloženi isključivo aktualni, raspoloživi artikli, međutim artikli koji su na trajnom sniženju ili su većeg stupnja popularnosti mogu postati neraspoloživi u kratkom vremenu  Raspoloživost artikla prikazana je na svakoj stranici proizvoda.

  • Kako mogu platiti naručenu robu?

Robu možete platiti pouzećem, internet bankarstvom, kreditnim ili debitnim karticama, CorvusPay-om i Paypal-om.  Više pročitajte u načinima plaćanja!

  • Što je to plaćanje pouzećem?

Plaćanje pouzećem znači da proizvod plaćate prilikom preuzimanja istog od strane dostavljača. U slučaju narudžbe ispod 200 kn dostavu plaćate 25 kn, a za narudžbe iznad 200 kn ona je besplatna.

  • Dostavljate li na kućnu adresu?

Dostava na području Hrvatske je besplatna za sve narudžbe iznad 200 kn dok za niže vrijednosti iznosi 25 kn, bez obzira na mjesto stanovanja. Dostavu vršimo putem dostavne službe InTime a rok isporuke je 2 radna dana od narudžbe. 

  • Mogu li dobiti R-1 račun?

Za svaki kupljeni proizvod možete dobiti R-1 račun, a prilikom narudžbe trebali bi ostaviti podatke svoje tvrtke u polju "Napomena"

  • Dajete li garanciju?

Na sve proizvode u vrijednosti iznad 100 kn dajemo garanciju od 12 mjeseci.

  • Mogu li robu podignuti kod vas na skladištu?

Možete, radnim danom od 8 do 16 h. Molimo Vas da se prije dolaska najavite putem emaila ili telefona kako bi dodatno provjerili raspoloživost željene robe. Adresa skladišta je Magazinska 11, Zagreb.

  • Mogu li naručenu robu zamijeniti ako mi ne odgovara?

Naručenu robu moguće je zamijeniti unutar 14 dana od kada ste primili robu ukoliko su ambalaža i proizvod neoštećeni, odnosno ukoliko je roba nekorištena. Ipak, u tom slučaju sami snosite troškove povrata i ponovne dostave zamjenske robe.

Naš blog

em_blog

21-05-2019

 

VODIČ ZA KUPOVINU…

VODIČ ZA KUPOVINU PRIJENOSNE BATERIJE (POWERBANK)…

pročitaj više

em_blog

07-05-2019

 
em_blog

18-03-2019

 

Plaćanje Paypal-om…

Od sada na webshopu 2Smarta naručene artikle možete platiti svojim PayPal računom!…

pročitaj više

Pebble
nilox
2SMART
JBL
Celly
Cygnett
KSIX
Acme
Bandridge
Vogels
SBS
Value Line
Tucano
Gear