JAMSTVO

Prodajno osoblje 2smart.hr jamči Vam vrhunsku uslugu i maksimalnu vrijednost za svoj novac. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac! Dajemo jamstvo na sve proizvode u vrijednosti iznad 100 kn (bez troškova dostave), a uz svaki kupljeni proizvod dobivate ovjerenu garanciju na rok od 12-60 mjeseci (ovisno o proizvodu).

  • Jamstvo vrijedi samo ako je proizvod korišten i održavan sukladno uputama proizvođača, odnosno sukladno uobičajenim propisima za takav proizvod. Jamstvom nije obuhvaćena šteta koja bi nastala prilikom pada, udara, nepravilnom ili djelovanjem više sile. 
  • Jamstvo je važeće uz predočenje računa. 
  • Za popravke u jamstvenom roku, vlasnik je obvezan dostaviti artikl, račun i jamstveni list u ovlašteni servis ili prema davatelju (2smart.hr). Davatelj jamstva izjavljuje da će u jamstvenom roku besplatno izvršiti sve popravke pod gore navedenim uvjetim, a u slučaju da proizvod nije moguće popraviti, zamijeniti će proizvod ispravnim. Jamstvo se produljuje za vrijeme trajanja popravka. 

 

 

OSTALA JAMSTVA:

Jamčimo vam i najbolje cijene na tržištu, koje su iste za sve vrste plaćanja.

Također, jamčimo vam BESPLATNU dostavu za sve narudžbe iznad 200 kn, na sve adrese unutar RH.

Naš ovlašteni serviser je tvrtka KBZ elektronika iz Zagreba te Vas molimo da se za servis svih naših proizvoda (unutar i izvan jamstva) obratite njima na email servis@kbz-electronic.hr ili telefonski na 060 508 508.

 

 

Naš blog

em_blog

21-05-2019

 

VODIČ ZA KUPOVINU…

VODIČ ZA KUPOVINU PRIJENOSNE BATERIJE (POWERBANK)…

pročitaj više

em_blog

07-05-2019

 
em_blog

18-03-2019

 

Plaćanje Paypal-om…

Od sada na webshopu 2Smarta naručene artikle možete platiti svojim PayPal računom!…

pročitaj više

Pebble
nilox
2SMART
JBL
Celly
Cygnett
KSIX
Acme
Bandridge
Vogels
SBS
Value Line
Tucano
Gear