Načini plaćanja

TD Elektronika d.o.o. jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

Cijena je ista za sve oblike plaćanja!


Internet trgovina 2smart.hr omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to na dva načina:

a) Obročno (na rate bez kamata) na iznose veće od 200 HRK 

  • American Express - do 12 rata bez kamata
  • Diners - do 12 rata bez kamata
  • MasterCard - do 12 rata bez kamata
  • Visa - do 12 rata bez kamata

b) Jednokratno

  • Debitnom karticom tekućeg računa  - Maestro
  • Kreditnim karticama:  American Express, DinersMasterCard, Visa
  • Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom
  • Gotovinom (po primitku pošiljke)

 

1.  Plaćanje kreditnim i debitnim karticama: 

  • American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro

    Visa


Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.  2. Plaćanje po primitku pošiljke (pouzećem):

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu (osim u slučaju dogovora o preuzimanju robe u našoj trgovini).

Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču (InTime) prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

3.  Internet bankarstvom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu zatim možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Uplate zaprimamo na žiro račun Zagrebačke Banke:

BROJ RAČUNA: 2360000-1101284845
IBAN: HR6923600001101284845

 


IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Iznos Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu.

Kod terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

IZJAVA O PRIKAZU VALUTE

Sve cijene na web shopu 2smart.hr su izražene u kunama. Možete odabrati prikaz cijene u eurima, ali uzmite u obzir da na taj način dobivate samo informativnu vrijednost prema HNB tečaju, dok se samo plaćanje vrši u kunama.

 

 

Naš blog

18-03-2019

 

Plaćanje paypalom…

Od sada na webshopu 2Smarta naručene artikle možete platiti svojim PayPal računom!…

pročitaj više

Pebble
nilox
2SMART
JBL
Celly
Cygnett
KSIX
Acme
Bandridge
Vogels
SBS
Value Line
Tucano
Gear