UVJETI POSLOVANJA

Prodajno osoblje 2smart.hr webshopa jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac | BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 200 KN!

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja:

Prodavatelj je tvrtka TD Elektronika d.o.o, Magazinska 11A, Zagreb, Hrvatska, Krajni korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe In Time, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku već isti (a najkasnije sljedeći) dan nakon što od vas zaprimimo uplatu. Ukoliko robu želite platiti prilikom preuzimanja (pouzećem), šaljemo je na isporuku isti dan kad izvršite svoju narudžbu.

2smart.hr je registrirana domena tvrtke TD Elektronika d.o.o.

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter

Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem desnom uglu početne stranice.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina 2smart.hr vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@2smart.hr
Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Prodajno mjesto mora kupcima osigurati mogućnost da ne pristanu na sudjelovanje u marketinškim akcijama i da ne budu suglasni s davanjem svojih osobnih podataka na korištenje trećim osobama.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke
žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice 2smart.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute na stranici. Obavijesti o kolačićima, kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.
 
 

 

Naš blog

18-03-2019

 

Plaćanje paypalom…

Od sada na webshopu 2Smarta naručene artikle možete platiti svojim PayPal računom!…

pročitaj više

Pebble
nilox
2SMART
JBL
Celly
Cygnett
KSIX
Acme
Bandridge
Vogels
SBS
Value Line
Tucano
Gear